ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ» ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Untitled

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες «διεργασιών» στους δημοτικούς συνδυασμούς της πόλης. Δημοτικοί σύμβουλοι «ανεξαρτητοποιούνται», ιδρύονται νέα σχήματα, πρώην σύμμαχοι «ξεκατινιάζονται» όπως λέει ο λαός μας, πρώην αντίπαλοι ξαφνικά γίνονται «φίλοι», άλλοι επανεντάσσονται σαν άσωτοι υιοί και όπως φαίνεται βρίσκονται σε εξέλιξη συνεννοήσεις πίσω από την πλάτη των δημοτών ενόψει εκλογών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης , με τη συνέπεια και τη σταθερότητα που επιδεικνύει διαχρονικά στις θέσεις και τη δράση της επισημαίνει για ακόμα μια φορά αυτό που σήμερα πολλοί συνδημότες μας κατανοούν:

Η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού στο δήμο μας δεν είναι απόδειξη «ανοιχτών μυαλών» και ακόμα μιας «νέας αρχής» . Είναι απόδειξη πως ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους δημοτικούς συνδυασμούς που εκφράζουν την πολιτική κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΕΕ και φυσικά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δε υπάρχουν αδιαπέραστα τείχη. Ομονοούν στα σοβαρά ζητήματα, συμφωνούν στη λειτουργία του Δήμου με όρους ανώνυμης εταιρείας, στηρίζουν την ανταποδοτικότητα, συμφωνούν στα υψηλά τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, ανοίγουν μαζί νέα πεδία κερδοφορίας για τους επιχειρηματίες. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που επιτρέπει με τέτοια ευκολία σε συμβούλους, παράγοντες και παραγοντίσκους να μεταπηδούν από συνδυασμό σε συνδυασμό και να ζητάνε μάλιστα θρασύτατα και την ψήφο των εργαζόμενων.

Σε τέτοια σικέ παιχνίδια για τις καρέκλες , που ο κόσμος πια έχει μάθει πολύ καλά, η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης δε συμμετέχει .

Αντίθετα, η  Λαϊκή Συσπείρωση, που δημιουργείται και δρα με την πρωτοβουλία του ΚΚΕ  και δεκάδων αγωνιστών συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια να αναδειχτούν τα πραγματικά προβλήματα των εργαζόμενων, των δημοτών μας, στη διεκδίκηση ολοκληρωμένης κάλυψης των αναγκών της λαϊκής  οικογένειας. Σε αυτήν την προσπάθεια έχει θέση στο πλευρό μας κάθε εργαζόμενος, κάθε αυτοαπασχολούμενος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης άλλωστε αναδεικνύεται εκ των πραγμάτων στη μοναδική εναλλακτική επιλογή – αποκούμπι και στήριγμα για το λαϊκό κόσμο της περιοχής μας.

Advertisements