ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λ.Σ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Η αντεργατική κατρακύλα της «ανεξάρτητης» διοίκησης Στεργίου συνεχίζεται και εντείνεται τούτη τη φορά σειρά έχουν 210 εργαζόμενοι Αορίστου Χρόνου που πρωτόδικα κέρδισαν το επίδομα των 176 ευρώ.

Με κινήσεις αιφνιδιασμού παίρνοντας μαθήματα από τη  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συγκάλεσε έκτακτη οικονομική επιτροπή το μεσημέρι στις 12/6 για την επόμενη μέρα στις 13/6 προκειμένου να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο με σκοπό να καταθέσει αίτηση αναίρεσης κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου που δικαίωσε τους εργαζόμενους.

Μάλιστα μπροστά στην έγκαιρη μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων δε δίστασε να καλέσει και την αστυνομία προκειμένου να τους τρομοκρατήσει που δεν επέτρεψαν να συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή. Γεγονός που επαναλήφθηκε και το απόγευμα όπου ξανά συγκάλεσε ο Δήμαρχος συνεδρίαση.

Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι η Διοίκηση του Δήμου είναι απέναντι από κάθε δικαίωμα και κατάκτηση των εργαζομένων. Η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης ουσιαστικά είναι στην ίδια μεριά με τη κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλοι τους έχουν ένα κοινό αντίπαλο και αυτός είναι οι εργαζόμενοι.

Καταγγέλλουμε και τη συμπεριφορά του και τη πολιτική του. Είναι απαράδεκτοι.

Όπως στο δήμο Πατρέων η δημοτική Αρχή προχώρησε στην καταβολή δώρου Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδομάτων αδείας στους εργαζομένους της, όπως ο δήμος Ικαρίας προχώρησε στην ανανέωση των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα, όπως οι δήμαρχοι Καισαριανής, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου στέκονται στο πλευρό των εργαζόμενων συμβασιούχων για την ανανέωση των συμβάσεών τους, καλούμε να προχωρήσει τώρα στη καταβολή όλων όσων τους χρωστάει.

Καλούμε τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης, να μην υποκύψουν στη τρομοκρατία του Δημάρχου, να μην φοβηθούν αντιθέτως να περάσουν στην αντεπίθεση, να ενώσουν τη δύναμη τους με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και να διεκδικήσουν ότι τους έχουν κλέψει κυβέρνηση, ευρωπαϊκή ένωση, δήμαρχοι,  κατά τη διάρκεια της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Untitled

Advertisements