ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε κλιμάκιο της κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του ΣΠΑΠ στη Ν.Πεντέλη, από «εθελοντή» του.

Με το ξέσπασμα των πυργκαγιών, οι κομμουνιστές βρέθηκαν πανελλαδικά στο πόδι για την αντιμετώπισή τους. Έτσι, την Παρασκευή 17 Ιούλη 2015, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του κλαδικού συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και δημοτικό σύμβουλο Δήμου Πεντέλης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Σπύρο Κωνσταντά, επισκέφτηκε το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ).

Στόχος ήταν να έχει άμεση ενημέρωση για την ετοιμότητα των δυνάμεων του Δήμου σε ενδεχόμενη πυρκαγιά, να πιέσει για να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψή της, αλλά και να δηλώσει πως οι κομμουνιστές της περιοχής θα είναι σε επιφυλακή και στη διάθεση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Ξαφνικά και απροκάλυπτα δέχτηκαν επίθεση από τον «εθελοντή» του ΣΠΑΠ Χάλκο Δημήτρη, ο οποίος με το άκουσμα και μόνο της ιδιότητας του κλιμακίου, προέβη αφηνιασμένος σε σπρωξιές και ύβρεις, φωνάζοντας έξω τα κόμματα.

Οι κομμουνιστές όμως δεν το άφησαν να περάσει έτσι. Μετά από παρέμβασή τους, ο εν λόγω «εθελοντής» έφυγε τρέχοντας και κρύφτηκε, τακτική γνωστή για τα μαντρόσκυλα του είδους του, και το κλιμάκιο του ΚΚΕ συνέχισε κανονικά την περιοδεία του στον ΣΠΑΠ και το Κέντρο επιχειρήσεων του Δήμου στην Π.Πεντέλη.

Ευθύνες βαρύνουν τη διοίκηση του ΣΠΑΠ αλλά και τον δήμαρχο Πεντέλης, που έχουν επιτρέψει σε τέτοια μαντρόσκυλα εμφορούμενα από ναζιστικές-φασιστικές ιδέες να λυμαίνονται τον ΣΠΑΠ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Καμία ανοχή σε τραμπούκους και τραμπούκικες επιθέσεις σε χώρους δουλειάς και σε γειτονιές. Απομονώνουμε τους φασίστες-απόγονους των ναζί.

Καλούμε το λαό της Πεντέλης να καταδικάσει και να πετάξει έξω από τις γειτονιές τα συγκεκριμένα μαντρόσκυλα.

                                        ΚΟΒ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΠΕΝΤΕΛΗΣ           clip_image002                   

Advertisements