Δελτιο Τύπου για τις 4 απολυμένες εργαζόμενες

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) πραγματοποίησαν την Τρίτη 12/5 παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης απαιτώντας την επαναπρόσληψη των 4 παιδαγωγών .

Πρόκειται για 4 συναδέλφισσες που σύρθηκαν στα δικαστήρια από τη πολιτική της Διοίκησης του Δήμου για το δικαίωμα τους στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Και ενώ κέρδισαν δύο δικαστικές μάχες (ασφαλιστικά και κύρια αγωγή ) και αντί η Διοίκηση του Δήμου να τις επαναπροσλάβει, προχωράει σε έφεση.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο κύριος Στεργίου αλλά και συνολικότερα η Διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, γνήσιος εκφραστής των πολιτικών των κυβερνήσεων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει το σύνολο των αντεργατικών αντιλαϊκών πολικών. Στόχος τους η πλήρης καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και η αντικατάσταση του μόνιμου προσωπικού με ευέλικτες μορφές εργασίας, σκοπός του η αποδιοργάνωση των υπηρεσιών με απώτερο στόχο την ιδιωτικοποίηση τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο της Δημοτικής Αρχής, να μην υποκύψουν, αντιθέτως να πεισμώσουν και να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει.

laiki-syspeirosi-pentelis-351x185

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης

14/5/2015

Advertisements