ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Η διοίκηση Στεργίου αρνήθηκε να βάλει σε ψηφοφορία το ψήφισμα που κατέθεσε η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, μετά την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο (19/6/2014), για τις συγχωνεύσεις των 1ου-6ου και 3ου-5ου, δημοτικών σχολείων.
Στην πρόταση της διοίκησης του Δήμου, για συζήτηση των δυο κειμένων ο επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Τάσος Καρατζής ανταποκρίθηκε θετικά.
Στην πραγματικότητα η διοικούσα παράταξη του Δήμου Πεντέλης, δεν ήθελε να διαβαστεί μια άλλη πολιτική άποψη και προκειμένου να το αποφύγει, κάλεσε σύσκεψη στις 8 το πρωί της επομένης, με εκπροσώπου από τις άλλες παρατάξεις, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα κοινό κείμενο ψηφίσματος.
Με αυτή την τακτική απέδειξε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος και η παράταξη του, ότι η έννοια διάλογος δεν είναι μια γνώριμη και αποδεκτή λέξη. Έτσι η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ μη αποδεχόμενη τον ρόλο του φαντάρου στην πρωινή αναφορά δεν έστειλε εκπρόσωπο. Άλλωστε είναι εκ διαμέτρου αντίθετες οι πολιτικές του κ Στεργίου και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και στα ζητήματα της Δημόσιας Παιδείας, άρα δεν υπήρχε και κανένα πεδίο συμφωνίας.
Την Παρασκευή όμως 20 Ιουνίου 2014, δηλαδή την ίδια μέρα το γραφείο τύπου του Δημάρχου, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του Δήμου, ότι με την παρουσία φορέων και παρατάξεων εκδόθηκε ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα που ήταν βέβαια το προτεινόμενο της διοίκησης.
ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΙΑ Κε Στεργίου δεν υπήρξε με το παρακλητικό κείμενο προς τον Υπουργό της συγκυβέρνησης σας κο Λοβέρδο .
Απαιτούμε από τη διοίκηση του Δήμου να κατεβάσει ΑΜΕΣΩΣ και να διορθώσει το κατάπτυστο και ιδιοτελές κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.