ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και Υποψήφιος Δήμαρχος Tασος Καρατζής συνυπέγραψε το αίτημα για σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης την εγκατάσταση εργοστασίου καύσης βιομάζας στο Πεντελικό Όρος και συγκεκριμένα στο παλιό ,ανενεργό λατομείο Μαλτεζου .
Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ με ανακοίνωση της έχει εκφράσει την κάθετη διαφωνία της ΚΑΙ σ αυτήν την προσπάθεια εκμετάλλευσης του βουνού καταγγέλλοντας την Δημοτική Αρχή και τον κ. Στεργίου ως Δήμαρχο.
Η ανάθεση μελέτης που πλήρωσαν οι δημότες ,η απόκρυψη του από δημόσια συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι μια ακόμα δικαίωση των θέσεων της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που από τις περασμένες ακόμα δημοτικές εκλογές μιλούσε για τους σχεδιασμούς επώδυνων επεμβάσεων στο βουνό και την στόχευση επιχειρηματικής δράσης σε βάρος φυσικά του περιβάλλοντος και της υγείας των κάτοικων του Δήμου μας αλλά και των γύρω δήμων .
Είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την πόρτα μισάνοιχτη στις επιβουλές του μεγάλου κεφαλαίου να αβγατίσει τα κέρδη του στις πλάτες των λαϊκών οικογενειών σε συνεργασία με πρόθυμες Δημοτικές Αρχές .Να ποιοι είναι οι στόχοι του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ
ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΕΡΔΗ

Advertisements