ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

HTAN, EINAI KAI ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΙΩΤΗ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ , ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ

Στην τελευταία συνέντευξη τύπου που δόθηκε από την παράταξη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ του κ. Γραφάκου, επιχειρήθηκε η πλήρης παραχάραξη της ιστορίας και της αλήθειας από όσα ειπώθηκαν κυρίως από τον κ. Παναγιωτίδη, πρώην αντιδήμαρχο επί δημαρχίας Μητρόπουλου (ΠΑΣΟΚ) , στο πράγματι διαχρονικά μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί την πόλη των Μελισσίων αλλά που στην ουσία αφορά όλο το λεκανοπέδιο, το Δάσος Παπαδημητρίου .
Η θέση των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην επιφάνεια το συνολικό πρόβλημα ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Νοσοκομείο & Δάσος), ήταν και παραμένει η ίδια:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ,Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΞΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΠΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟY ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.
Η επίπονη προσπάθεια του κου Παναγιωτίδη στη πρόσφατη συνέντευξη, να πείσει για τάχα ομοφωνία και σύμπλευση όλων των δημοτικών παρατάξεων, μας αναγκάζει να διευκρινίσουμε άλλη μια φορά , ότι δεν συναινέσαμε, ούτε θα συναινέσουμε ποτέ στις λύσεις που προωθήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια καταγγείλαμε επανειλημμένα όλες τις διοικήσεις του πρώην Δήμου Μελισσίων, για τις πολιτικές που ασκούσαν στο συγκεκριμένο πρόβλημα, οι οποίες πολιτικά χειρίστηκαν το θέμα με τρόπο που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του κάθε φορά επίδοξου ιδιώτη ιδιοκτήτη.
Την πλήρη και κάθετη διαφωνία μας, είτε ως Δ.Α.Σ. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, είτε ως ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, την εκφράσαμε με σωρεία ενημερωτικών ανακοινώσεων, με συγκεντρώσεις, πορείες διαμαρτυρίας, συνεντεύξεις τύπου και πολλές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπάρχουν δημοσιεύσεις και αρχεία όπου καταγγέλλαμε με δριμύ τρόπο τις Διοικήσεις Τομπουλίδη, Μητρόπουλου, Γραφάκου αλλά και την σημερινή διοίκηση Στεργίου για τους χειρισμούς μέχρι και την μεθόδευση υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος του 2007 όπου ουσιαστικά παραχωρούσε το Δάσος στον ιδιώτη και το κτίσμα του Νοσοκομείου επίσης ,καθώς και 4 περίπου στρέμματα της βίλας Παπαδημητρίου δίνοντας τους συντελεστή δόμησης και χαρακτηρίζοντας το Δάσος ,κοινόχρηστο χώρο –άλσος (δάσος) .
Τη συναίνεση τους σε αυτές τις πολιτικές τηv επιστρέφουμε στις άλλες παρατάξεις οι οποίες όλες μαζί τότε (2007) στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου πανηγύριζαν για το Π. Δ. στην ίδια εξέδρα όλοι μαζί, αγκαλιά και με τον σημερινό Δήμαρχο κ Στεργίου. Σήμερα υπερθεματίζουν για την απαλλοτρίωση του Δάσους, ως τη μοναδική σωτήρια λύση, ξεχνάνε όμως να πούνε ότι απαλλοτρίωση σημαίνει χρεώνω στους δημότες με ένα ακόμα χαράτσι δίνοντας ταυτόχρονα, ένα πανωπροίκι στον Ιδιώτη .
Ήμασταν απέναντι από την αρχή και θα είμαστε απέναντι αμετακίνητα.
Αυτά για αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.

Advertisements