ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ…..

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΗΡΘΕ
ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ
Πριν από λίγες μόνο μέρες προειδοποιήσαμε για τον κίνδυνο, ως αποτέλεσμα, του φαινομένου του δίπολου, του οπαδισμού, που έχει ξεκινήσει στο Δήμο μας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές παίρνει διαστάσεις.
Το πρόσφατο γεγονός, που για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνει την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, είναι τα επεισόδια που συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Τρίτη 4/2, όπου οι εσωτερικές αντιθέσεις στον συνδυασμό που διοικεί το δήμο καθώς και παράγοντες-μηχανισμοί, μετέτρεψαν την συζήτηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σε πεδίο μάχη .
Απαράδεκτες εκφράσεις, προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ακόμα και από τον Δήμαρχο, ύβρεις που δείχνουν και σε τοπικό επίπεδο, όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή τα αδιέξοδα ενός τελείως σαπισμένου πια συστήματος που σε όλα τα επίπεδα εξουσίας του δείχνει, ξεβράζει την βρωμιά του .
Στο λίγο πια διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές, εκτιμούμε ότι τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν με στόχο αφ ενός να αποπροσανατολίσουν από τα πολύ σημαντικά, ζωτικά πλέον, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες του Δήμου μας, αφ έτερου να σκεπάσουν την ευθύνη και τον τρόπο που οι παρατάξεις μιας διαχειριστικής πολιτικής, που είχαν στα χέρια τους την διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια ανεξάρτητα από την όποια διαφορετικότητα τους σε επιμέρους θέματα, στο βάθος και την ουσία υπηρετούν τις ίδιες πολιτικές επιλογές .
Ο επικεφαλής της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Καρατζης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, αφού καταδίκασε την διαδικασία και τις μεθοδευμένες προσπάθειες να μην συζητηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού που φαίνεται να έχει μια τρύπα 1.500.000€ περίπου, η οποία τελικά θα φορτωθεί και αυτή στις πλάτες των δημοτών, καταψήφισε και αποχώρησε.
Όλοι αυτοί που θεωρούν ότι τα οικονομικά του Δήμου και η περιουσία του, είναι το τσιφλίκι τους, πρέπει να τιμωρηθούν, να καταψηφιστούν, από τους δημότες στις εκλογές που έρχονται. Δεν πρέπει ο λαός να ξεγελαστεί ακόμα μια φορά από ψευτοσυμμαχίες και μια μεταγραφολογία με κούφιες υποσχέσεις. Έχουμε όλοι αποκτήσει πείρα πια. Ας την αξιοποιήσουμε, στηρίζοντας με την ψήφο μας την ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ που με απόλυτη συνέπεια υπεράσπισε τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων αταλάντευτα και ασυμβίβαστα όλη τη προηγούμενη περίοδο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/2/2014

Advertisements