ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΟΜΑΧΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Βγάζουν «στο σφυρί» το Ναυτικό Νοσοκομείο στα Μελίσσια!!!
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην Ομόνοια
Μια ακόμα πράξη στη λεηλασία της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων ετοιμάζεται να διαπράξει η κυβέρνηση.
Με εντολή της, οι υπηρεσίες του ΝΑΤ καλούνται να «βγάλουν στο σφυρί» τις εγκαταστάσεις και τις εκτάσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου στα Μελίσσια, το οποίο παραμένει εγκαταλειμμένο, με διαχρονική ευθύνη των κυβερνήσεων.
Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα από τη διοίκηση του ΝΑΤ, καθώς στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνεται και η «Δημοσίευση πρόσκλησης – εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Νοσηλευτικό Ιδρυμα Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ) στα Μελίσσια Αττικής».
«Κάτω τα χέρια από το ΝΙΕΝ και την περιουσία των ασφαλιστικών ταμείων»,προειδοποιούν τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, σε κοινό δελτίο Τύπου και καλούν τους ναυτεργάτες να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Υγεία, στις 4 του Φλεβάρη στην Ομόνοια.
Νά θυμίσουμε ότι ή ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ όλα αύτα τά χρόνια ήταν ή μοναδική από τίς παρατάξεις στό Δημοτικό Συμβούλιο πού αντιστάθηκε στό ξεπούλημα τού ΝΙΕΘ σέ ιδιωτες άπό τίς εκάστοτε κυβερνήσεις αλλά και προσπάθειες πού έκαναν Δημοτικές αρχές κατά τό παρελθόν μέ διάφορα επιχειρήματα .

Advertisements