ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ -ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ – ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την επέτειο του μεγαλειώδους «ΟΧΙ» του Λαού μας στη φασιστική εισβολή.
Η ιστορική πείρα μας έχει δείξει πως ο φασισμός πάντα αποτελούσε τη χρυσή εφεδρεία του συστήματος το οποίο σε περιόδους βαθιάς οικονομικής κρίσης και ανόδου του κινήματος τον ανασύρει φορώντας του τη λαϊκή προβιά, για να ανακόψει τη ριζοσπαστικοποίηση των μαζών και να τσακίσει κάθε οργανωμένη αντίσταση.
Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε συχνά – πυκνά μάρτυρες τέτοιων φασιστικών προκλήσεων. Έχουμε ξυλοδαρμούς αδύναμων και διπλά εκμεταλλευομένων μεταναστών, δουλεμπορικά «Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας» για δουλεία χωρίς συμβάσεις ,χωρίς ασφάλιση , για 10 ευρώ την ημέρα , όπως ζητάνε δηλαδή οι μεγαλοεργοδότες και οι κατά τ’ άλλα προδοτικές κυβερνήσεις και η τρόικα, Ερωτήσεις βουλευτών για παιδιά μεταναστών σε παιδικούς σταθμούς κλπ.
Γι’ αυτό καλούμε τα σωματεία εργατοϋπαλλήλων στο Δήμο, τους μαζικούς φορείς, τις δημοτικές παρατάξεις, τους γονείς, την νεολαία, όλες και όλους τους τίμιους και προοδευτικούς ανθρώπους του Δήμου Πεντέλης , να μην επιτρέψουν στους απογόνους των συνεργατών των Γερμανών και τιμητές των Ναζί να προσβάλλουν τον ηρωικό αγώνα του Λαού μας για ελευθερία, στις εκδηλώσεις των σχολείων και στις μαθητικές παρελάσεις σε Μελίσσια ,Ν. Πεντέλη και Πεντέλη για την 28η Οκτωβρίου.
Ήδη η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ κάλεσε τη δημοτική Αρχή να μην επιτρέψει την παρουσία φασιστών της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας σεβόμενη τις αγωνιστικές παραδόσεις των κατοίκων της περιοχής την εποχή της Ναζιστικής κατοχής Η παρουσία του φασιστικού μορφώματος θα αποτελέσει προσβολή για τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που ζουν ακόμα .
Εμπρός να παλέψουμε για ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα για μας και τα παιδιά για όλον το λαό ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή και θρησκεία.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Advertisements