ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΟΣ
Την Πρόεδρο
του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πεντέλης
Κοινοποίηση: Δήμαρχο Πεντέλης Κο Στεργίου
Επικεφαλεις Δημοτικων Παραταξεων
Προέδρους & Μέλη Τοπικών
Συμβουλίων Δήμου Πεντέλης

Μελίσσια 1η Οκτωβρίου 2012
Το οριστικό κλείσιμο του 1ΟΥ θεραπευτηρίου του ΙΚΑ , πρώην Παπαδημητρίου που αποφάσισε η Κυβέρνηση πρόσφατα, στα πλαίσια των συγχωνεύσεων των μονάδων υγείας, επιφέρει σοβαρό πλήγμα στον τομέα της Υγείας όχι μόνον στον Δήμο μας αλλά και πανελλαδικά αφού το εν λογω Νοσοκομείο αποδεδειγμένα προσέφερε τις υπηρεσίες του σε ασθενείς από όλη τη Ελλάδα.
Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης, στερεί, και όχι μόνο από την πόλη μας, περισσότερες από 100 κλίνες νοσηλείας, όπου ειδικά σε αυτές τις συγκυρίες θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τα ήδη συσσωρευμένα προβλήματα στο χώρο της υγείας. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψιν ότι, από τα 3 μέχρι πρότινος μάχιμα νοσοκομεία ουσιαστικά δεν θα μείνει κανένα μιας και ήδη έχει δρομολογηθεί η ίδια διαδικασία και για το ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ .
Εκτός όμως από την καθαρά Υγειονομική πλευρά του θέματος συνεχίζει να υφίσταται και το εδώ και 20 περίπου χρόνια εξίσου σοβαρό θέμα του Ιδιοκτησιακού καθεστώτος των 113 στρεμμάτων της δασικής έκτασης.
Για το θέμα αυτό ζητούμε την σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου άμεσα προκειμένου να συζητηθεί το θέμα αυτό ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΑ .
Η μεγάλη σημασία για τον Δήμο μας και τους δημότες έγκειται στο ότι το θέμα αυτό ταλανίζει την πόλη των Μελισσίων εδώ και χρόνια και σήμερα βρίσκεται στην επικαιρότητα και το εκδηλωμένο ενδιαφέρον των δημοτών .

Advertisements