ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ;

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ 02/07/2012

Κυρία Πρόεδρε, η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, συμμετέχει και στα 2 Ν.Π. του Δήμου μας με εκπροσώπους της στα Δ. Σ.. Οι εκπρόσωποι μας έχουν συνεπή και χωρίς απουσίες παρουσία στις συνεδριάσεις. Η συμμετοχή μας όμως στο Ν.Π. Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού, δυσχεραίνεται από τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του συγκεκριμένου Ν.Π. ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε ερωτήσεις και να πάρουμε διευκρινιστικές απαντήσεις στα πλαίσια λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.
1η ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιοι και πόσοι είναι οι εργαζόμενοι του Ν.Π. και με ποια σχέση εργασίας εργάζονται.
2η ΕΡΩΤΗΣΗ: Μαζί με τη πρόσκληση για συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ν.Π. γιατί δεν διανέμονται οι σχετικές εισηγήσεις.
3η ΕΡΩΤΗΣΗ: Οι γυμναστές που απασχολούνται στον ΟΠΑΘ παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες
Πότε προβλέπεται να πληρωθούν και με ποιο τρόπο αφού κατά δήλωση του προέδρου του ΟΠΑΘ υπάρχει πρόβλημα με την πάρεδρο.
4η ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί δεν τηρούνται πρακτικά των συνεδριάσεων του Ν.Π. ενώ στις 17/2/12 στο προϋπολογισμό του ΝΠ εγκρίθηκε ποσό 7.000€, για μαγνητοφώνηση, απομαγνητοφώνηση, Ηχογράφηση και Δακτυλογράφηση.
5η ΕΡΩΤΗΣΗ Είναι συμβατό με τον κανονισμό λειτουργίας του κυλικείου να παραχωρείτε για διάφορες εκδηλώσεις (γενέθλια κλπ) και μάλιστα σε ώρες που το κολυμβητήριο άρα και το κυλικείο είναι εκτός λειτουργίας, και ποιος έδωσε την άδεια παραχώρησης και το Σάββατο 30/06 υπήρχε πάρτι παιδικών γενεθλίων στο χώρο ?

———————————————————————————————————

Προς Δήμαρχο δήμου Πεντέλης
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Σε έκτακτη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ( 10Ης /2012 ) στις 17/5/12 ορίστηκε πληρεξούσιος δικηγόρος για την εκπροσώπηση του Δήμου στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου όπου θα εκδικαζόταν η αναγνώριση δικαιώματος επιδόματος εξομάλυνσης για 84 υπαλλήλους του Δήμου (176 Ε ) .
Κατόπιν ερωτήσεως που η παράταξη μας κατέθεσε κατά την διάρκεια συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητούμε την πληροφόρηση μας για
Α. Την θέση του Δήμου στο συγκεκριμένο θέμα ,άρα και του εκπροσώπου του στην εκδίκαση του θέματος.
Β. Το αποτέλεσμα της ( απόφαση δικαστηρίου ).

04/07/2012

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
———————————————————————————————————

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο του Δ. Σ.
Ν. Π. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Μελίσσια 04/07/2012

Κύριε Πρόεδρε
Από τα πρώτες συνεδριάσεις του Νομικού Προσώπου, έχουμε ζητήσει το αυτονόητο δηλαδή , τα μέλη του Δ. Σ. να παραλαμβάνουμε και να εγκρίνουμε τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ.
Δυστυχώς παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας τόσο προς την προηγούμενη διοίκηση του Ν. Π. , όσο και προς εσάς αλλά και τις διαβεβαιώσεις σας ότι θα μας παραδοθούν μέχρι και σήμερα 04/07/2012, δεν έχουμε παραλάβει τα πρακτικά των συνεδριάσεων , στις οποίες η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ συμμετέχει με συνέπεια και χωρίς απουσίες.
Η απαράδεκτη αυτή τακτική να μην παραδίδονται τα πρακτικά των συνεδριάσεων στα μέλη του Δ. Σ. του ΝΠ, ναρκοθετεί την ίδια τη λειτουργία του Ν. Π. Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Με αφορμή αυτή την επιστολή μας, απαιτούμε να μας δοθούν άμεσα τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεων του Ν. Π. μέχρι σήμερα.

Για τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ. Σ. του Ν. Π.
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ & ΑΘΛΗΣΗΣ
Σταύρος Κόρδας Γιάννης Καλλίδης

Advertisements