ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ

Στήνουμε μπλόκο στη φοροληστεία και στα χαράτσια της ΔΕΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – ΠΕΝΤΕΛΗΣ
(ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο. Γ. Ε)
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Εργαζόμενοι, άνεργοι , αυτοαπασχολούμενοι , νέοι και νέες

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΜΑΖΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Η οργή και η αγανάκτηση μας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καλούμαστε αυτές τις μέρες να πληρώσουμε τη 2η δόση για το χαράτσι της ΔΕΗ για τα σπίτια μας, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώνονται αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Κάθε μέρα μας βομβαρδίζουν με νέα φοροχαράτσια, με περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις μας, λεηλατούν άγρια τη ζωή μας.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Δεν θα τους αφήσουμε να μας επιβάλλουν πληρωμή ενοικίου μέσα στο ίδιο μας το σπίτι μέχρι το 2015. Ακόμα και αν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι να μην το κάνουμε. Έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε σε εκείνους που δεν έχουν.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Με μαζικό και οργανωμένο αγώνα μπορούμε να ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Μελισσίων-Πεντέλης, αποφάσισε να οργανώσει τη δράση του με μέτρα που αφορούν πρακτικές ενέργειες στην κατεύθυνση απομόνωσης του χαρατσιού από τον υπόλοιπο λογαριασμό της ΔΕΗ και άρνησης πληρωμής του.
Συγκεκριμένα :

Μερική πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ, μέσω των Α. Τ. Μ. των τραπεζών. Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό και όχι τις λεγόμενες εισπρακτικές μηχανές γιατί δεν επιτρέπουν μερική εξόφληση. Πατάμε κατά σειρά τις εξής επιλογές :
, , .
Πληκτρολογούμε το δωδεκαψήφιο κωδικό αριθμό που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το λογαριασμό της ΔΕΗ και όχι το χαράτσι. Στη συνέχεια κοινοποιούμε με γραπτή δήλωση και φωτοτυπία του αποκόμματος της συναλλαγής στη ΔΕΗ ζητώντας και επιμένοντας σε απόδειξη παραλαβής.
(Υπόδειγμα δήλωσης μπορείτε να προμηθευτείτε από το Σύλλογο Γυναικών Μελισσίων- Πεντέλης).

Αυτό πρέπει να γίνει μαζικά προς τη ΔΕΗ γι αυτό και σαν Σύλλογος
αναλαμβάνουμε να παίξουμε αυτό το ρόλο, γιατί μόνο μαζικά και
οργανωμένα θα έχει αποτέλεσμα και αντίκρισμα ο αγώνας μας.

• Να αποτρέψουμε στην πράξη με κάθε τρόπο τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν. Να υπερασπιστούμε κάθε γείτονα μας, με αποφασιστικότητα, κάνοντας ανθρώπινο τείχος μπροστά σε όποιον έρθει να κόψει το ρεύμα. Όλοι μια γροθιά. Όσοι παίρνουν το λογαριασμό να ενημερώνουν το Σύλλογο Γυναικών για το πότε λήγει η προθεσμία πληρωμής για να υπάρχει ετοιμότητα όταν επιχειρηθεί η διακοπή του ρεύματος.
• Να βάλουμε λουκέτο στα ρολόγια, να μην ανοίγουμε την πόρτα στα συνεργεία που έρχονται να κόψουν το ρεύμα.
• Να συγκροτήσουμε ομάδες επανασύνδεσης σε κάθε γειτονιά.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/01/12 ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

Advertisements